top of page

Bryllaup

Bryllaup er ein stor dag i livet. Ein har kanskje tenkt og draumt om dagen sidan ein var liten og planlagt den minste detalj. Eller kanskje har ein ikkje tenkt stort på dagen før og vil ha det nokså enkelt. Uansett korleis ein feirer bryllaup er minnene og bildene viktige.

 

Bryllaup kan og bli ein stor utgift og ein velger å spare på mange områder. Det er nok fristande å bruka ein venn som har tilbydd seg å knipsa litt bilder. Tenk nøye over detta. Kor mykje erfaring har denna vennen. Bryllaupsfoto er ein stor jobb. Ein skal vera på og følga med for å fanga både dei store og små augeblikka. Eg snakkar av erfaring, eg har sjølv vore ein slik venn. Ein slappar ikkje av som gjest om ein har ei slik oppgåva, det er ein jobb og ein klarer heller ikkje fanga alle dei rette augeblikka.

 

Eg gifta meg for snart ti år sidan og hadde fotograf frå morgon til kveld. Det var egentleg ved ein tilfeldighet og eg ikkje hadde tenkt så mykje på at det blei sånn, men eg er så veldig glad for at eg har bilder frå heile dagen. Eg seier ikkje det er feil å takka ja til ein venn som vil ta bilder i vielse og middag/fest, det må berre vera gjennomtenkt.

Eg høyrer fleire sei at dei er så glade for å ha satt av penger til fotograf. "Det er det besta me brukte penger på." var det eit par som sa eit år etter bryllaupet. Det syns eg var veldig godt å høyra.

Prisar står nederst på sida, scroll ned.

Prisliste 2024
 

 Brurebilete:

13.900,-

- ute på valgfri lokasjon

- inkl nedlastbare bilder på bildegalleri​

 

Halv dag 1:

15.900,-

Vigsle og brurebilete ute på valgfri lokasjon.

- inkl nedlastbare bilder på bildegalleri

 

Halv dag 2:

19.900,-

Brureførebuingar, vigsle og brurebilete ute.

- inkl nedlastbare bilder på bildegalleri

- brurebilder redigerte, mens resten er lett redigert

Heil dag:

25.900,-

Brureførebuingar, vigsle, brurebilete ute, bryllupsfest fram til kl.21.00*

- inkl nedlastbare bilder på bildegalleri

- brurebilder redigerte, mens resten er lett redigert

- gratis kjærestefotografering med bildefiler til bruk i f.eks. innbydelse, program etc. om ønskeleg.

*Viss dykk ønsker at eg skal væra lenger utover kvelden, avtale me eit tidspunkt mot tillegg, 1000,- per time.

Utgifter for reis og overnatting vil koma i tillegg ved lengre reis og ferja.

Album:

Eg hjelper deg gjerne å setja saman eit album ut frå bileta eg har tatt. Du bestemmer naturlegvis kva type album eg skal lage og kva stil det skal ha.

Pris på forespurnad.

 

Takkekort:

Eg hjelper deg gjerne å utforme takkekort ut frå bileta eg har tatt. Då vel du ut bileta du vil bruke og skriv teksten du vil eg skal legge på, eller eg kan gjer alt. 

500,- + trykkpris.

bottom of page