top of page

"Vi var så heldige å få ha Hilde som vår fotograf på vår store dag. 

 

Hilde er fantastisk å samarbeide med, hun ser løsninger, muligheter og er positiv til alle mulige utfordringer. Hun er flink til å komme med innspill på hva som kan bli bra - men er i tillegg raus slik at brudeparet får gjøre det på sin måte. 

 

Hilde er dyktig barn, hun engasjerer barna på en nydelig måte som gir levende, ekte bilder. 

 

Hilde var flink til å forevige de små øyeblikkene gjennom hele dagen. Bildene fra dagen er levende og gjenskaper stemningen på en fantastisk måte. 

 

Gjestene som satt på bordet med Hilde har skrytt veldig av hennes væremåte. Enkel og god person å forholde seg til, som var flink til å "naturlig" ta del i festen. 

 

Hilde har imponert oss på så mange måter. Hun er profesjonell, ufattelig dyktig og et herlig vesen. Anbefales på det sterkeste. "

H og S, november 2017

Henriette og Sivert.

Kor skal eg byrja.

Henriette og Sivert tok kontakt med meg juli 2016, nøyaktig eit år før bryllupet. 29. juli var dagen bryllupet skulle væra og dei ville ha med meg heile dagen. Fri frisør til fest. Det er alltid kjekt å få vera med heilt frå starten. Då får eg bli ennå litt betre kjent med dei, mest bruden og forlovar då det ofta er dei eg følger. 

Eg blei temmeleg glad då eg fekk høyra at dei skulle til Après. Omgivelsane der er berre heilt fantastiske og det gjer seg sjølvsagt veldig fint på bildene. 

Eg møtte paret kort tid før bryllaupet. Me kjørte litt rundt i området og fant aktuelle plassar å fotografera i tilfelle regn eller sol. Me fekk og gå innom Solastranden gård der bryllaupsfesten skulle vera. Nydeleg lokale det og. 

Henriette har fulgt meg lenge på instagram og visste at hu ville ha meg som fotograf på deira dag. Og sa at det var som ein draum gjekk i oppfyllelse då eg hadde anledning og veldig gjerne ville det (STAS!! Ok, ned på bakken igjen.).

Eg visste lenge før at detaljene kom til å vera på plass her og det skulle eg ha heilt rett i. Brudeparet tok seg god tid til å presentera samtlige 76 gjester, inkl meg, personleg. Dei hadde og lage ein film der dei viste masse frå planlegginga. Den var så morsom og noko nytt. Kjempegod idè. Der viste dei valg av forlovere, ein filmsnutt frå 29.juli året før. Det høljeregna då og. Valg av fotograf. Og då må eg jo nevna at det sto "Norges beste fotograf". Stas igjen. Deretter fortsatte toastmasteren som var mannen til søskenbarnet til Henriette. Med ein toastmaster som kjenner brudeparet blir det så mykje meir personleg. 

Det kom veldig godt fram at Henriette og Sivert har ein stor og god vennegjeng og tett forhold til både dei og familien. Talane var morsomme og rørande og akkurat passe långe. Eg tørka på tårer både av både det eine og det andre.

Dei strålte gjennom heile dagen. Til og med då det hølja som verst akkurat under fotograferinga. Det var skiftande vær gjennom heile dagen, og då solå var på vei ned sparng me ut og hadde 10 effektive minutt i solnedgangen.

bottom of page